NaslovnicaVijestiISPROVOCIRAO IH: Predsjednik Sportinga otkrio razlog zbog kojeg su odbili ponudu Tottenhama...

ISPROVOCIRAO IH: Predsjednik Sportinga otkrio razlog zbog kojeg su odbili ponudu Tottenhama za Fernandesa!

Predsjednik Sportinga danas je dao zanimljiv intervju, u kojem je otkrio kako je Tottenham Hotspur bio jedini klub koji je poslao ozbiljniju ponudu za Brunu Fernandesa proteklog ljeta, ali i da ju nisu mogli prihvatiti jer je bila ‘komplicirana’.

Sporting odbio ponudu Tottenhama za Fernandesa

Fernandes se od početka ljeta povezivao sa odlaskom u Premier ligu, odnosno u Manchester United i Tottenham Hotspur, ali je na kraju ipak ostao u redovima portugalskog velikana.

U intervjuu za službenu stranicu kluba, predsjednik Frederico Varandas priznao je kako je bio spreman prodati sjajnog veznjaka usljed velikog broja špekulacija o njegovom odlasku. Međutim, jednostavno nisu dobili zadovoljavajuću ponudu za 24-godišnjaka, s obzirom da je Tottenhamova uključivala klauzule koje se odnose na osvajanje Premier lige i Lige prvaka.

Rekao je: “Uspjeli smo zadržati najveću sportsku vrijednost Sportinga, Brunu Fernandesa. Uspjeli smo pronaći balans i rješenje. Stoga mislimo da je ova grupa igrača konkurentnija, ima više rješenja i kvalitete nego prošle sezone.”

“Mnogi su mislili kako će to biti nemoguće, ali Fernandes je ostao. Bili smo spremni na njegovu prodaju zatraživši fer cifru koja odražava njegovu vrijednost, i imali smo ponude. Tottenham je ponudio 45 miliona eura, plus 20 miliona eura u klauzulama koje se odnose na osvajanje Premier lige i Lige prvaka. S obzirom da će se to teško dogoditi, odlučili smo da ne prihvatimo ponudu.”

“Bruno Fernandes pokazao se ne samo kao sjajan igrač, već i kao sjajan profesionalac i kapiten. Dostojanstvo i odgovornost koje je oduvijek poazivao su uzor drugima. Dan kad sam odbio ponudu Tottenhama došao sam u klub i razgovarao sa njim, rekao mu zašto sam odbio ponudu i zašto mora ostati u klubu i shvatio je sve savršeno. Osim toga, također je shvatio da ponuda koju smo dobili nije fer.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!