NaslovnicaVijestiISTINA IZAŠLA NA VIDJELO: Evo zašto je Alexis Sanchez napustio Manchester United!

ISTINA IZAŠLA NA VIDJELO: Evo zašto je Alexis Sanchez napustio Manchester United!

Napadač United Alexis Sanchez otkrio je kako se pridružio Interu na posudbu kako bi redovnije igrao.

ISTINA IZAŠLA

30-godišnjak je prešao na Old Trafford iz Arsenala 2018. godine, kao dio zamjenskog ugovora kojim je Henrikh Mkhitaryan krenuo prema sjevernom Londonu, ali mu se bilo teško prilagoditi u životu u Manchesteru.

Čileanski internacionalac je uspio postići samo pet golova u 45 nastupa za United u svim dosadašnjim natjecanjima i nije bio uključen ni u jednu od prve tri utakmice pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera ove sezone.

Crveni vragovi su javno inzistirali na tome da Sanchez nije dovoljno spreman da se uključi, nakon što je lakše ozlijeđen dok je bio na međunarodnoj dužnosti na Copa Americi 2019. godine.

Bivši as iz Arsenala odigrao je šest utakmica za Čile na putu do polufinala, ali inzistira da je bio spreman ponovo igrati za United nakon dulje pauze.

Tijekom intervjua za BBC Sport, Sanchez je objasnio točno zašto je 29-kolovoza osigurao transfer van Old Trafforda, čime je želio da osigura nogomet iz tjedna u tjedan.

“Dobro sam se osjećao”, rekao je, “Mislim da sam na Copa Americi dobro igrao.”

“Nakon toga, ne igranje nijedne predsezonske utakmice ovisilo je o treneru, koji me nije pustio da igram. Trebate njemu postaviti ovo pitanje, a ne meni.”

“Mislim da sam sretan kada igram za svoju reprezentaciju. Bio sam sretan i u Manchester unitedu, ali prijateljima sam uvijek govorio: Želim igrati”.

“Ako mi dopuste da igram, dat ću sve od sebe. Ponekad bi igrao 60 minuta, a zatim ne bi igrao sljedeću utakmicu i nisam znao zašto.”

Sanchez se ovog ljeta pridružio Interu na posudbu, iako talijanski divovi nemaju mogućnost da taj trnasfer učine trajnim sljedeće godine, čini se da je karijera ovog krilnog igrača na Old Traffordu predodređena da se završi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!