NaslovnicaVijestiITALIJA i NJEMAČKA zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka. Imat će po...

ITALIJA i NJEMAČKA zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka. Imat će po pet klubova sljedeće sezone!

Dodatno mjesto u Ligi prvaka za iduću sezonu dodijeljeno je Italiji i Njemačkoj zbog izvanrednih rezultata njihovih klubova u ovosezonskim europskim natjecanjima, objavila je UEFA. To znači da će po pet klubova iz Serie A i Bundeslige sudjelovati u najprestižnijem klupskom natjecanju sljedeće sezone.

S proširenjem Lige prvaka na 36 momčadi iduće sezone, UEFA je najavila da će dva od četiri dodatna mjesta biti dodijeljena europskim savezima s “najboljim zajedničkim učinkom svojih klubova” u UEFA-inim natjecanjima. Nakon završetka polufinalnih utakmica Lige prvaka, Europa lige i Konferencijske lige ovog tjedna, UEFA je potvrdila da će Italija i Njemačka biti među prvima na ljestvici koeficijenata za klubove.

Borussia Dortmund se nalazi izvan prve četiri pozicije u Bundesligi, ali će se kvalificirati s petog mjesta. Osim toga, Dortmund je u finalu Lige prvaka gdje će se suočiti s Real Madridom. Ako pobijedi španjolskog diva, automatski će se kvalificirati kao pobjednik, navodi UEFA.

Bayer Leverkusen, aktualni prvak Bundeslige, se nalazi u finalu Europa lige, gdje će se susresti s Atalantom iz Italije. Atalanta trenutno zauzima peto mjesto u Serie A s 60 bodova, isto koliko ima i Roma, dok Lazio zaostaje četiri boda.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!