NaslovnicaVijestiItalija našla novog izbornika: Mora platiti odštetu za njega

Italija našla novog izbornika: Mora platiti odštetu za njega

Talijanski nogometni savez i Luciano Spalletti su se usaglasili da će on preuzeti ulogu izbornika Azzurra umjesto Roberta Mancinija, izvještavaju talijanski mediji. Prema informacijama Gazzetta dello Sport, Spalletti će potpisati trogodišnji ugovor – do rujna 2026. godine.

Nakon nekoliko telefonskih razgovora, Luciano Spalletti je dao svoju saglasnost predsjedniku Talijanskog nogometnog saveza, Gabrieleu Graviniju. Oni će se sastati danas kako bi završili detalje oko njegovog ugovora. Nakon formaliziranja imenovanja, što se očekuje da će se dogoditi u subotu, Spalletti planira održati svoju prvu novinarsku konferenciju kao trener u ponedjeljak.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je trijumfirao kao prvak Italije s Napolijem u svibnju, 64-godišnji Spalletti je napustio svoju poziciju u timu. Sada preuzima vodstvo nad reprezentacijom koja, unatoč osvajanju europskog naslova 2021., nije uspjela osigurati svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru.

Spalletti će imati ograničen broj dana kako bi se pripremio za dva ključna susreta ekipe u nastojanju da se kvalificiraju za Euro 2024. Prvi od tih susreta je zakazan za 9. rujna u Sjevernoj Makedoniji, dok će se druga utakmica odigrati u Milanu protiv Ukrajine tri dana kasnije.

Pregovori s Spallettijem postali su kompleksni zbog klauzule u njegovom ugovoru koja ga i dalje povezuje s Napolijem do lipnja 2024. Prema ovoj klauzuli, klub ima pravo na odštetu od tri milijuna eura ako on prihvati novu funkciju.

Aurelio De Laurentiis, predsjednik i vlasnik Napolija, je upozorio Talijanski nogometni savez da neće odustati od ove naknade, koja se svakog mjeseca smanjuje za 250.000 eura zbog “principijelnih razloga”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!