NaslovnicaVijestiIvan Perišić nakon Svjetskog prvenstva ide u jedan od najjačih klubova Europe?

Ivan Perišić nakon Svjetskog prvenstva ide u jedan od najjačih klubova Europe?

Kako pišu mediji iz Italije – Ivan Perišić na meti je Bayern Munchnea! Njegova situacija u Inter na početku je sezone bila bajka – nije otišao u Manchester United nego je postao junak navijača i uz Icardija glavna zvijezda u Interu, no navodno je upao u svađu sa Icardijem, a i njegove igru više nisu tako sjajne kao na početku sezone.

Ivan Perisic

No, Ivan nema razloga za tugu jer na vrata mu navodno kuca Bayern Munchen. Direktor Bayern Munchena Karl-Heinz Rummenigge u intervjuu za njemačke medije rekao je da klub ovog ljeta neće produžiti ugovore s Franckom Riberyjem i Arjenom Robbenom.

[su_bonus]

Ribery i Robben obojica imaju 34 godine i na zalazu su karijere, obojica imaju ugovor do kraja šestog mjeseca i tada postaju slobodni igrači. Njihove ozljede jednostavno su postale prečeste i uprava Bayerna odlučila je potražiti nove igrače. Već su ovog ljeta doveli Jamesa na ‘desetku’ te 23-ogodišnjeg Tolissa, ali imaju i sjajnih igrača poput Thiaga, Mullera, Comana, no Bayern ima takvu igru da im treba više igrača poput Comana, pravih okomitih krilnih napadača.

Tu u priču dolazi Ivan Perišić, 29-ogodišnji krilni napadač Inter Milana i jedan od glavnih igrača hrvatske nogometne reprezentacije. Nije uobičajeno za Bayern da dovodi igrača u tim godinama, no Bayern je poznat kao klub koji ne voli davati velike cifre od 70 ili 80 milijuna eura za igrača, a danas većina mladih vrhunskih igrača toliko vrijedi. Možda tu leži razlog zašto bi doveli Perišića. Perišić je već igrao u Bundesligi, branio je boje Borussije Dortmund, jezik i kultura su mu poznati, a može se reći i kako Bayernov stil igre odgovara Perišiću.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ivan Perišić igrač je nevjerojatne fizičke spreme i gotovo nikad nije ozlijeđen, primjerice samo ove sezone on je u okviru Serie A odigrao 2070 minuta, a Robben i Ribery u okviru Bundeslige skupa su odigrali tek 1697 minuta. Iako su Ribery i Robben tek godinu dana stariji od Cristiana Ronalda, to više nisu igrači od kojih se računa da povuku Bayern do titule prvaka Europe, nisu više prve zvijezde – njih dvojica skupa su ove sezone u Ligi prvaka ostvarili tek jednu asistenciju (Robbenova asistencija), a nisu postigli niti jedan gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!