NaslovnicaVijestiIvan Rakitić govorio otvoreno o mogućem transferu u Premier ligu: "Takvo ponašanje...

Ivan Rakitić govorio otvoreno o mogućem transferu u Premier ligu: “Takvo ponašanje od Barcelone nisam zaslužio.”

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić oglasio se u vezi s tretmana od strane katalonskog kluba.

Ivan Rakitić govorio

Rakitić se nedavno borio za minutažu u Barceloni, a bio je i predmet mogućeg transfera u siječnju, gdje se tvrdi da ga je tražio Manchester United, prema izvještajima ESPN-a.

U razgovoru za Sport Rakitić je govorio o svojim mučenjima na Nou Campu govoreći: “Prolazio sam kroz loše vrijeme, ali to je sada u prošlosti.

“Mogu vrlo jasno reći da su se dogodile stvari koje mi se nisu svidjele. Nisam zaslužio takvo ponašanje (prema meni). ”

Govoreći o mogućem transferu, Rakitić je odgovorio: “Vi (mediji) također znate kako stvari stoje, ali nije trenutak da se to pitanje ponovo otvori, ali naravno da sam planirao otići, jer je bilo komplikovano vrijeme.”

“Sada želim okrenuti stranicu i naporno raditi kako bih pomogao momčadi u odlučujućem trenutku sezone.”, dodao je.

Prema ESPN-u, United se obratio Barceloni s upitom o dostupnosti Rakitića u zimskom prijelaznom roku. Međutim, transfer se nije ostvario, iako su Crveni đavolii na kraju potpisali sličnog igrača, portugalskog veznjaka Bruna Fernandesa.

Hrvatski vezni igrač bio je na rubu odlaska iz katalonskog kluba, a startovao je za Barcelonu u samo osam utakmica u La Ligi s osam nastupa kao zamjena. Dok je u Ligi prvaka započeo utakmicu samo dva puta, s dva nastupa kao zamjena.

31-godišnjak bi mogao napustiti klub na ljeto u potrazi za većom minutažom, a kako se pretpostavlja da bi u Man Utd-u još uvijek moglo biti mjesta za njega, jer su igrači poput Nemanje Matića i Andreasa Pereira u sredini terena van forme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!