NaslovnicaVijestiIvan Rakitić: "Mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od...

Ivan Rakitić: “Mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od njega”

U siječnju je IVAN RAKITIĆ napustio europski nogomet i prešao u Saudijsku Arabiju, gdje je pridružio klubu Al Shabab potpisavši ugovor koji ga veže za sljedeću sezonu. U nedavnom intervjuu za španjolske medije, Rakitić je otkrio da već razmišlja o budućnosti nakon završetka svoje igračke karijere.

“Još nisam u potpunosti siguran i ne želim gledati predaleko u budućnost. Pripremam se malo po malo, stvaram kontakte. Ne mogu reći točno što ću raditi u budućnosti, ali znam da će to biti povezano s nogometnom. Također, mislim da je budućnost nogometa u Saudijskoj Arabiji”, izjavio je Rakitić i nastavio:

“Krenuo sam po trenersku licencu. Želim učitim, želim vidjeti puno toga, želim znati što se događa u UEFA-i, u natjecanjima… Nisam još odlučio.”

Legendarni bivši veznjak hrvatske reprezentacije, nekadašnji kapetan Seville i Barcelona, podijelio je svoje mišljenje o najavljenoj odluci Xavija da napusti Barcinu klupu. Kada je upitan o tome tko bi trebao naslijediti Xavija, istaknuo je:

“Odluka je na njemu, ali ja mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od Xavija. Preuzeo je momčad u delikatnom trenutku, s puno promjena i u trenucima kad je bilo teško.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!