NaslovnicaVijestiIvan Rakitić poslao poruku Dinamu uoči povijesnog susreta u Španjolskoj!

Ivan Rakitić poslao poruku Dinamu uoči povijesnog susreta u Španjolskoj!

Prije povijesnog uzvratnog susreta Dinamo Zagreba protiv Villarreala u četvrtfinalu Europske lige oglasio se i Sevillin Ivan Rakitić, koji je kao kapetan Emeryjeve ekipe u 2014. godini osvojio upravo ovo natjecanje. Nakon toga je hrvatski reprezentativac otišao u Barcelonu.

Ivan Rakitić poslao

Nakon šest sezona na Nou Campu, Rakitić se ponovo vratio u Sevillu koja ove sezone briljira. Nalaze se na četvrtoj poziciji i imaju četiri boda manje od trećeplasirane Barcelone, pet od drugoplasiranog Reala i šest od lidera Atletica. Čak imaju i realne šanse da se uključe u borbu za titulu. Sada je Ivan Rakitić dao svoje mišljenje o Dinamovim šansama za prolazak u polufinale Eurpske lige.

VILLARREAL – DINAMO ZAGREB – NAJAVA

“Dinamo sigurno ima šanse za prolaz. Iako je Villarreal za mene jedna od najboljih španjolskih ekipa sa fantastičnim igračima, Dinamo je dokazao koliko je moćan i koliko može, tako da se ne moraju bojati nikoga. Međutim, čeka ih težak posao. Očekujem jednu interesantnu utakmicu. Villarreal će se sigurno pripremiti na najbolji mogući način, jer nevjerojatno cijene Dinama,” rekao je Rakitić, pa nastavio:

“Dinamo ima svojih aduta, međutim Villarreal ih iznimno pošutje i to moraju imati u vidu. Neće biti lako ni jednima ni drugima, ali znam da ih Dinamo može dobiti. Moraju samo vjerovati da mogu napraviti taj veliki iskorak i dati sve od sebe na terenu za tu misiju. Želim svu sreću Dinamu i vjerujem da će odigrati dobru utakmicu.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!