NaslovnicaVijestiIz Ajaxa potvrdili: Zvijezda kluba napušta Amsterdam!

Iz Ajaxa potvrdili: Zvijezda kluba napušta Amsterdam!

Frenkie de Jong i Matthias de Ligt neće biti jedine zvijezde Ajaxa koje će ovog ljeta napustiti Amsterdam. Još jedno veliko ime u klubu dobilo je obećanje uprave da može napustiti klub.

Ajaxov sportski direktor Marc Overmars potvrdio je da će jedan od ključnih igrača u momčadi ove godine napustiti klub. Klub napušta Marokanac Hakim Ziyech, koji ima mnogo ponuda nakon što je postigao 21 gol i upisao 24 aistencije u 49 utakmice. Bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju dvostruke krune i ponajbolji igrač kluba koji je stigao do polufinala Lige prvaka.

NITKO NEĆE DA DOĐE U UNITED: Ajax odbio ponudu Crvenih đavola za svoju zvijezdu!

Manchester United, Arsenal i Liverpool ga pomno prate, baš kao i Bayern i Borussia Dortmund. Bayern ga vidi kao zamjenu za Arjena Robbena, a Dortmund s njim želi zamijeniti Pulišića koji odlazi u Chelsea.

“Napustit će klub kada dobije pravu ponudu nekog velikog kluba. On jedan od ključnih igrača u našem uspjehu u Ligi prvaka, mnogi ga veliki klubovi žele u svojim redovima, i mi smo mu obećali da ćemo prihvatiti korektne ponude koje stignu za njega a na njemu je da se odluči gdje će odtići”, rekao je Overmars.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!