NaslovnicaVijestiNITKO NEĆE DA DOĐE U UNITED: Ajax odbio ponudu Crvenih đavola za...

NITKO NEĆE DA DOĐE U UNITED: Ajax odbio ponudu Crvenih đavola za svoju zvijezdu!

Manchester United ima ogroman zadatak ovog ljeta gdje će pokušati da obnove svoj tim iz temelja nakon iskreno katastrofalne sezone.

Ajax odbio

Prvobitno se mislilo da će smjena Jose Mourinha i zapošljavanje Olea Gunnara Solskjaera riješiti sve u ovoj ekipi, ali na kraju su se vratila ista pitanja kao što je to bilo na početku sezone.

Sadašnja momčad Uniteda jednostavno nije dovoljno dobra i postoje veliki upitnici oko stava i predanosti mnogih igrača.

Obnova ili remont je očajnički potreban i otvoren je prijelazni rok u Premier ligi, dok Solskjaer planira koga će prodati i koga kupiti.

Međutim, na tim frontama ima još više problema.

Mnogi igrači UNiteda imaju više novca nego što zaslužuu, što znači da će njihove zahtjeve za plaćanjem biti teško usporediti sa potencijalnim pojačanjima.

A što se tiče novih pojačanja, United trenutno nema puno toga za ponuditi osim novca – oni više ne mogu koristiti LIgu prvaka kao alat za pogađanje.

Solskjaeru će biti jako teško uvjeriti igrače kao što su Ajaxov Matthijs de Ligt da se pridruže njegovoj momčadi Uniteda umjesto Barcelone i Cityja.

Doista, United je već imao ponudu odbjenu od Ajaxa za njihovg vratara Andre Onana prema pouzdanim izvorima.

Točna naknada nije prijavljena, ali Onana vrijedi 40 milijuna eura, a United smatra da je to napuhano, tako da možemo nagađati da je njihova ponuda iznosila 25 milijuna eura.

Interesom Uniteda u 23-godišnjaka postavlja se pitanje što se događa – ili što će se dogoditi – s Davidom de Geom.

U tijeku su pregovori između kluba i igrača, a sugerirano je da UNitedov izostanak iz Lige prvaka može značiti da će De Gea otići.

Još jedan vratar na Solskjaerovom radaru je Barcelonin Jasper Cilessen, kojeg je Unitedov tim za regrutovanje preporučio i koji bi mogao biti dostupan za samo 25 milijuna eura.

Onana i Cilessen su vratari koji igraju sa loptom, a Solskjaer ov interes za njih daje dojam da on želi promijeniti način na koji United igra.

U svakom slučaju, sada je teško pogoditi tko će biti na golu za Crvene đavole sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!