NaslovnicaVijestiIz Bayerna se oglasili povodom odluke selektora Lowa i ŠOKIRALI Njemačku javnost!

Iz Bayerna se oglasili povodom odluke selektora Lowa i ŠOKIRALI Njemačku javnost!

U Bayernu su iznenađeni odlukom selektora Joachima Lowa, koji je najavio da u svom mandatu više neće računati na tri Bayernove zvijezde Thomas Mullera, Mats Hummelsa i Jerome Boatenga.

U Njemačkoj je snažno odjeknula odluka selektora Joachima Lowa, koji je najavio da više neće računati na tri igrača iz Münchena te tri bivša člana njemačke reprezentacije koja je odnijela pobjedu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Tomas Muller, Jerome Boateng i Mats Hummels više nisu reprezentativci ove zemlje. Low nije naveo točne razloge zašto više neće računati na gore spomenuta tri nogometaša, ali u Bayernu su iznenađeni, prije svega, načinom i vremenom Lowove odluke.

“Nećemo komentirati izbor igrača u domeni selektora i nećemo ulaziti u njegov izbor. Komentirat ćemo vrijeme i okolnosti najave koju je selektor namijenio igračima i javnosti”, napisali su u Bayernu.

“Njemački nacionaalni tim odigrao je posljednji meč 19. studenog 2018. godine. Razočarani smo što su igrači i javnost o tome obaviješteni tri i pol mjeseca kasnije, prije ključnih utakmica protiv Wolfsburga u borbi za titulu prvaka Njemačke i nekoliko dana kasnije protiv Liverpoola. Još je iznenađujuće što nam je gospodin Low to sve rekao nakon jučerašnjeg nenajavljenog posjeta FC Bayernu, ”napisali su u klubu.

“Thomas Muller (100 nastupa), Mats Hummels (70) i ​​Jerome Boateng (76) zajedno su odigrali 246 utakmica za Njemačku, pomažući da se formira vrlo uspješno desetljeće za njemačku reprezentaciju, a titula u 2014. godini bila je apsolutni vrhunac. Uopšte se ne poštuje doprinos Thomasa, Matsa i Jeronima nacionalnom timu i njemačkom nogometu općenito. ”

Svoje mišljenje dao je i Thomas Muller, koji se dugo smatro najvećom zvijezdom njemačke odabrane vrste.

“Ne razumijem ovu odluku. Mats, Jerome i ja još uvijek možemo igrati dobar nogomet na najvišim razinama” rekao  je Muller.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!