NaslovnicaVijestiIz Holandije stiglo više detalja o smrti bivšeg nogometaša Ajaxa: Preminuo od...

Iz Holandije stiglo više detalja o smrti bivšeg nogometaša Ajaxa: Preminuo od udaraca?

Tužna vijest o smrti Jodyja Lukokija stigla je u nizozemski i svjetski nogomet u ponedjeljak.

FC Twente, posljednja momčad u kojoj je igrao kongoanski napadač, koji je prošao i kroz Ajax, objavio je smrt porukom koja se proširila društvenim mrežama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uzroci Lukokijeve smrti tada su objavljeni kao nepoznati, no ovog utorka iz Nizozemske je stiglo više detalja. Nogometaš koji je prošle veljače napustio Twente zbog “problema u osobnom životu”, navodno je preminuo nakon nasilne svađe s rođacima, navodi Algemeen Dagblad.

Nogometaš je na zabavi dobio snažan udarac, tukli su ga rođaci! Kada je došao kući, zbog jakih glavobolja i bolova u koljenima odlučio je otići u bolnicu, gdje mu se zdravlje rapidno pogoršavalo. Liječnici su utvrdili da bi se Lukokiju morala amputirati noga zbog trajne infekcije i nedostatka kisika.

Nakon operacije privremeno je držan u komi. Preminuo je od srčanog udara u ponedjeljak oko 6 sati ujutro, prema izvorima bliskim preminulom napadaču.

Glasnogovornik policije središnje Nizozemske rekao je za De Telegraf da je u tijeku istraga o incidentu u kojem je možda sudjelovao Lukoki.

“To se dogodilo prije tjedan dana u Flevolandu. Istraga je još u ranoj fazi, više o njoj ne možemo govoriti.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!