NaslovnicaVijestiIZ INTERA POSLALI PORUKU ARSENALU: Evo koliko moraju platiti ukoliko žele Ivana...

IZ INTERA POSLALI PORUKU ARSENALU: Evo koliko moraju platiti ukoliko žele Ivana Perišića!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, čelnici Intera su donijeli odluku kako neće dopustiti jednoj od najvećih zvijezda tima Ivanu Perišiću da ode na posudbu u Arsenal, ali su ga spremni prodati za već određenu cifru.

Arsenal želi Ivana Perišića

Hrvatski reprezentativac, kojeg je Jose Mourinho svim silama želio dovesti u Premier ligu, odnosno u Manchester United prije dvije godine, je već poručio kako želi napustiti Giuseppe Meazzu, te je navodno zainteresiran za odlazak u Arsenal.

Međutim, veliki problem u cijelim pregovorima predstavlja to što ‘Topnici’ ne mogu trošiti novac u ovom prelaznom roku, te mogu dovoditi igrače samo na posudbe. S druge strane, uprava Intera ga ne želi pustiti na posudbu, a također ne žele spustiti ni cijenu koju traže za njega, a riječ je o 40 miliona eura.

Sportski direktor talijanskog velikana Giuseppe Marotta je jasno dao do znanja predstavnicima Arsenala kako neće spuštati cijenu. U intervjuu za Radio Rai on je rekao: “Saslušali smo igračevu želju. Međutim, moramo uzeti u obzir i interes klubova za njega, njegovu vrijednost, i cijenu koju je Inter platio za njega.

Pored Perišića, Arsenal se povezuje sa dovođenjem brojnih drugih igrača u posljednjih nekoliko dana, a jedan od njih je i Yannick Carrasco, koji trenutno nastupa za kineski Dalian Yifang. Ipak, i kada je on u pitanju, ‘Topnici’ su u istom problemu, s obzirom na to da mu ne mogu ponuditi platu od 170,000 funti tjedno, koliko on trenutno zarađuje u Kini. Sa dolaskom na Emirates se također povezuje i veznjak Barcelone Denis Suarez, čija posudba bi mogla uskoro biti i službeno potvrđena.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!