NaslovnicaVijestiIZ JUVENTUSA ODGOVORILI CITYJU: Evo koliko će Građani morati platiti za Paula...

IZ JUVENTUSA ODGOVORILI CITYJU: Evo koliko će Građani morati platiti za Paula Dybalu!

Prema pisanju engleskih medija danas, čelnici Juventusa su otkrili Manchester Cityju za koju cifru bi dozvolili odlazak jedne od najvećih zvijezda, Paula Dybale, a riječ je navodno o 100 miliona eura.

City će morati platiti 100 miliona za Dybalu

Argentinski reprezentativac je na radaru brojnih europskih velikana, uključujući i Bayern Munchen i Paris Saint-Germain, a kako izvještavaju engleske novine Daily Mail, ‘Stara dama’ na stolu već ima tri ponude za njega.

Ipak, niti jedna od njih nije dovoljno dobra, te su iz kluba navodno odgovorili zainteresovanim klubovima kako će ih Dybala koštati minimum 100 miliona eura, te da neće ni razmatrati ponude manje od navedene. 25-godišnjak je u klub iz Torina stigao iz Palerma prije tri i pol godine za 40 miliona eura, te nema sumnje kako će napraviti veliki profit ukoliko se zaista odluče za njegovu prodaju.

Iako važe za trenutno jedan od najvećih klubova na svijetu, Juventusu nije strano prodavanje ključnih igrača tima, ukoliko je ponuda dovoljno dobra. Tako su pustili i Paula Pogbu da se vrati u Manchester United za tadašnji svjetski rekord od 105 miliona eura u ljeto 2016. godine, dok su također dozvoljavali odlazak i drugih zvijezdi kao što su Leonardo Bonucci i Arturo Vidal u posljednjih nekoliko godina.

Otkako je stigao u klub, Paulo Dybala je u crnobijelom dresu odigrao ukupno 162 utakmice, te pritom postigao 75 golova i podijelio 28 asistencija, od čega je ove sezone na 22 nastupa u svim takmičenjima postigao sedam golova i podijelio tri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!