NaslovnicaVijestiIZ JUVENTUSA ODGOVORILI: Evo koliko će Manchester United morati platiti za Emrea...

IZ JUVENTUSA ODGOVORILI: Evo koliko će Manchester United morati platiti za Emrea Cana!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, Juventus je spreman prodati Emrea Cana Manchester Unitedu za oko 40 miliona eura u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Juventus želi 40 miliona za Emrea Cana

Njemački reprezentativac je skupio preko 150 nastupa u dresu Unitedovog velikog rivala Liverpoola prije nego što je otišao besplatno u Juve prošlog ljeta nakon isteka ugovora sa ‘Redsima’.

Međutim, u Torinu je došlo do velikih promjena ovog ljeta. Na klupu je stigao Maurizio Sarri, koji je zamijenio Massimiliana Allegrija, te Emre Can nije u njegovim planovima ove sezone. Od početka iste skupio je tek tri nastupa u Seriji A, u kojima je odigrao ukupno 78 minuta, te uopšte nije uvršten na listu pozvanih igrača za Ligu prvaka.

Za njega interes neko vrijeme pokazuje Manchester United, a Sky Sports izvještava kako će morati izdvojiti oko 40 miliona eura ukoliko ga žele u svojim redovima. 25-godišnjak je ranije ovog mjeseca rekao: “Činjenica da nisam u timu za Ligu prvaka je jako šokantna za mene, pogotovo zbog toga što mi je prošli tjedan obećano nešto drugo.”

“Razgovarao sam sa drugim klubovima prošlog ljeta i jedan od uvjeta da ostanem bio je učešće u Ligi prvaka. Zatim su me nazvali i u razgovoru koji nije trajao ni minutu mi rekli kako nisam na listi za to takmičenje, i nisu mi dali nikakvo objašnjenje.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!