NaslovnicaVijestiIZ JUVENTUSA ODGOVORILI: Evo koliko će United morati platiti za njihovu zvijezdu!

IZ JUVENTUSA ODGOVORILI: Evo koliko će United morati platiti za njihovu zvijezdu!

Manchester United se u posljednjih nekoliko dana povezuje sa dovođenjem jedne od najvećih zvijezda Juventusa Douglasa Coste, ali za to će morati odriješiti kesu, izvještavaju talijanski mediji.

Manchester United želi Douglasa Costu

Mnogi navijači ‘Crvenih vragova’ se zasigurno pitaju da li im je 28-godišnjak zaista potreban, s obzirom na sve opcije koje Ole Gunnar Solskjaer trenutno ima u napadu.

Naime, tu su zvijezde kao što su Romelu Lukaku, Marcus Rashford, Anthony Martial, Alexis Sanchez, Jesse Lingard i Juan Mata, ali ukoliko netko od njih ode, morat će tražiti njegovu zamjenu na tržištu.

S druge strane, mnogi postavljaju pitanje da li će Costa zaista doprinijeti timu, s obzirom da je na 24 nastupa u dresu ‘Stare dame’ ove sezone postigao tek jedan gol i podijelio dvije asistencije. Kako izvještava Calciomercato, Manchester United će krenuti po njega predstojećeg ljeta, a cijena koju će morati platiti će iznositi preko 50 miliona eura.

To je po mišljenju mnogih previše novca za igrača koji ne uspijeva pronaći svoju prepoznatljivu formu, te smatraju kako bi se mogao ponoviti slučaj sa Alexisom Sanchezom. Čileanac je početkom prošle godine stigao na Old Trafford iz Arsenala u direktnoj zamjeni za Henrikha Mkhitaryana, kada je postao najplaćeniji igrač u Premier ligi, ali ničim to za sada nije opravdao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!