NaslovnicaVijestiIz kluba potvrdili: Barcelona je poslala ponudu za našeg igrača!

Iz kluba potvrdili: Barcelona je poslala ponudu za našeg igrača!

Tehnički sekretar Las Palmasa Luis Helguera potvrdio ej da su Barcelona i Real Madrid poslali ponude za defanzivca kluba Mauricija Lemosa.

Barcelona je poslala ponudu za našeg igrača Mauricio Lemos

Lemos, koji je stigao u Las Palmas na posudbu ove zime, nedavno je otkupljen u potpunosti, te u novom ugovoru sa španjolskim klubom ima otkupnu klauzulu od 30 miliona eura.

“Iz Real Madrida su nas kontaktirali i pitali za Lemosa. Stvarnost je da se mnogo klubova raspitivalo o njemu, ali postoji razlika između raspitivanaj i slanja ponude.”

“Barcelona je poslala ponudu, nakon toga se raspitivao Real Madrid, zajedno sa ostalim klubovima. No, kao što sam rekao, raspitivati se i poslati ponudu su dvije različite stvari.”

Lemos je odigrao sjajni drugi dio sezone u La Ligi, te je privukao pažnju velikog broja klubova. 20-godišnjak, iako je odigrao samo deset utakmica za Las Palmas, u sedam od tih deset utakmica je odigrao svih 90 minuta.

Barcelona je u potrazi za novim štoperskim opcijama, jer klub će po svemu sudeći napustiti, nakon Bartre, i Vermaelen, a situacija sa Mascheranom još uvijek nije riješena, te u slučaju njegovog ostanka u klubu on zahtijeva da igra u veznom redu sljedeće sezone, tako da jedine opcije u obrani ostaju Gerard Pique i Jeremy Mathieu.

Od ostalih imena koja se povezuju sa dolaskom na Camp Nouu, spominju se Aymeric Laporte, Marquinhos, te Samuel Umtiti.

[su_slovacka__engleska_netbet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!