NaslovnicaVijestiIZ LEICESTERA PREŠAO U MALAGU: Nakon samo četiri tjedna dobio otkaz -...

IZ LEICESTERA PREŠAO U MALAGU: Nakon samo četiri tjedna dobio otkaz – bivša zvijezda Lisica bez kluba u ovom trenutku!!

Shinji Okazaki je napustio Leicester City ranije ovog ljeta nakon što mu je istekao ugovoru klubu, ali on je već u potrazi za još jednim transferom.

IZ LEICESTERA PREŠAO

33-godišnjak se pridružio Malagi na besplatnom transferu i bez sumnje bi se radovao novom izazovu koji je pred njim.

Međutim, kako je izvijestio Leicester Mercury, njegovo vrijeme u Malagi je završilo nakon što je njegov ugovor raskinut, jer ga španjolska ekipa nije mogla registrirati bez da krše pravila o plaćama.

To će nesumnjivo biti veliko razočarenje za japanskog igrača, pa ostaje da se vidi hoće li sada naći drugo rješenje, kako bi osiugrao istaknutu ulogu u nekom drugom klubu ove sezone, a ne da mora čekati za priliku da se sama predstavi.

To se ne odražava dobro na finansijksku situaciju i upravu Malage, s obzirom na to da su trebali unaprijed planirati da izbjegnu takve događaje, jer su se suočili sa teškim vlastitim odlukama u tome koga zadržati.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!