NaslovnicaVijestiIZ MADRIDA STIGAO ODGOVOR: Spremni pustiti Asensija u Liverpool, ali traže igrača...

IZ MADRIDA STIGAO ODGOVOR: Spremni pustiti Asensija u Liverpool, ali traže igrača zauzvrat!

Prema pisanju engleskih medija, Real Madrid je spreman pustiti Marca Asensija u Liverpool, ali u zamjenu traže jednu od najvećih zvijezda ‘Redsa’.

Real Madrid želi Sadija Manea

Asensio je već dugo vremena na radaru novog europskog prvaka, i navodno ne bi imao ništa protiv dolaska na Anfield. Los Blancosi prave potpuni remont tima ovog ljeta, i u klub je već stiglo nekoliko zvijezda, uključujući Edena Hazarda i Luku Jovića.

S druge strane, budućnost igrača kao što su Gareth Bale, Isco i upravo Asensio je pod velikim znakom pitanja, te bi sva trojica mogli otići ukoliko klub dobije prihvatljive ponude za njih. Engleske novine Daily Express pišu kako su čelnici kluba spremni pustiti španjolskog reprezentativca u Liverpool, ali samo ukoliko u zamjenu dobiju Sadija Manea.

Teško je i pomisliti kako bi Klopp pristao na nešto tako, s obzirom da mu je Mane u ovom trenutku možda i ključni igrač tima. Senegalac je briljirao prošle sezone, u kojoj je osvojio Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca Premier lige, a bio je od velikog značaja i u pohodu na titulu prvaka Europe.

Međutim, Mane je prije mjesec dana, kada se također dosta pisalo o interesu Real Madrida za njega, rekao: “Mislim da nakon ovakve sezone ne želite otići nigdje. U najboljem sam klubu na svijetu, imamo najbolje navijače, sve ovo je nešto nevjerovatno.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!