Iz PSG-a potvrdili: “Julian Bernat nije bio naš prvi izbor, zadnjeg dana transfer roka smo željeli ovog nogometaša!”

PSG je zadnji dan transfer roka bio u potrazi za lijevim bekom te su uspjeli angažirati Juana Bernataa, koji, kako su sada javili iz PSG-a nije bio prvi izbor francuskih prvaka. U Parizu su željeli dovesti reprezentativca Švicarske i nogometaša AC Milana Ricardo Rodrigueza.

Posljednjeg dana ovogodišnjeg ljetnog transfer roka, Juan Bernat iz Munchena otišao put Pariza i tamo potpisao za PSG. Ali ipak, čini se kako je Bernat bio prislino riješenje. Prvi izbor parižana bio je Švicarac Ricardo Rodriguez kojeg su svim silaama željeli vidjeti u svom klubu ali i nogometaš koji je naposljetku ipak ostao vezan uz AC Milan.

>> SJAJNA GESTA: Evo što je Carvajal uradio nakon što nije pronašao Shawa u svlačionici nakon utakmice u subotu!

“Istina je, PSG je bio zainteresiran za moje usluge, ali sam ostao u Milanu. Nisam želio da zadnjeg dana napustim klub, to ne bi bilo fer. Poštujem ovaj klub, za kratko vrijeme navijači su me zavoljeliu, igram na San Siru, na vrhunskom stadinu, samo još nedostaju rezultati ali koji će u budućnosti doći. Siguran sam”, rekao je Rodriguez, koji je u prošlosti bio povezan s prelaskom čak i  u Real Madrid.

Rodriguez je došao u AC Milan 2017., a Rossoneri su ga kupili za samo 15 milijuna eura u transferu iz njermačkog Wolfsburga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.