NaslovnicaVijestiIZ PSG-A ODGOVORILI: Evo što traže od Barcelone za Neymara!

IZ PSG-A ODGOVORILI: Evo što traže od Barcelone za Neymara!

Kako danas izvještava španjolska Marca, Paris Saint-Germain je spreman pustiti Neymara u Barcelonu, ali samo ukoliko katalonski gigant plati 222 miliona eura, istu cifru koju su Parižani platili za njega prije dvije godine, te ne žele ni Philippea Coutinha kao dio transfera.

PSG traži 222 miliona za Neymara

Već nekoliko tjedana španjolski i francuski mediji pišu kako se Brazilac svim silama želi vratiti na Camp Nou, te da je već u kontaktu sa čelnicima Barcelone.

S druge strane, Philippe Coutinho je na izlaznim vratima kluba nakon razočaravajuće prošle sezone. Ipak, PSG navodno nije zainteresiran za njegovo dovođenje. Pored njega, ne žele ni Ousmanea Dembelea kao dio transfera za Neymara, iako je Francuz jedna od želja Thomasa Tuchela.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je nedavno dao zanimljiv intervju, u kojem je rekao: “Znamo da Neymar želi napustiti Paris Saint-Germain, ali također znamo kako ga oni ne žele pustiti, tako da nema pregovora. Kontaktirali smo Nassera Al Khelafija (vlasnika PSG-a), ali nije nam ništa rekao vezano za Neymara. Sve što znamo o njegovoj želji za odlaskom iz kluba znamo iz medija.”

Otkako je stigao na Park prinčeva, Neymar je na ukupno 58 nastupa u svim takmičenjima postigao 51 gol i podijelio 29 asistencija. Za to vrijeme osvojio je četiri titule, dva puta francusko prvenstvo, te po jednom Kup i Liga kup.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!