NaslovnicaVijestiIz PSG-a otkrili: Ko sve želi Rabiota?!

Iz PSG-a otkrili: Ko sve želi Rabiota?!

Nakon što je ekipa Barcelone odustala od utrke za Adriana Rabiota nogometaša Paris Saint Germaina, u borbu za njegov potpis se uključio još jedan div, koji Rabiota već  duže vrijeme pokušava dovesti u svoje redove.

Adrien Rabiot razočarao

Vezni nogometaš Paris Saint Germain Adrien Rabiot bio je do prije mjesec dana jedan od najpoženijih igrača na nogometnom tržištu a to je postigao odbijajući ponudu PSG-a o produženju ugovora te se tako automatski nametnuo europskoj klupskoj kremi.

INTER BEZ KLJUČNOG IGRAČA U AUSTRIJI: Oduzeli mu kapetansku traku i sada ne želi igrati!

Neko vrijeme, činilo se da će nastaviti karijeru u Barceloni, a odnedavno je mnogo vjerojatnije da će Rabiot platiti prilično visoku cijenu za svoje manevre, zbog zahtjeva njegove majke koja mu je ujedno i agent, katalonski div odlučio je da ne želi potpisati ugovor sa njim.

Za Rabiot se u to vrijeme ozbiljno uključio i njemački gigant Bayern Munich, dok vodeći njemački sportski list Kicker tvrdi da su Bavarci također odlučili povući se iz lova na Francuza i usmjeriti se ka drugim ciljevima.

To vjerojatno znači da je Rabiot sada najbliži preseljenju na otok, gdje se za njega bore tri kluba, Liverpool, Tottenham i Arsenal. Trenutno najbliži njegovom potpisu je Tottenham gdje bi se pridružio koloniji francuskih nogometaša.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!