NaslovnicaVijestiIZ REAL MADRIDA ODGOVORILI: Evo što se zaista događa sa Thibautom Courtoisom!

IZ REAL MADRIDA ODGOVORILI: Evo što se zaista događa sa Thibautom Courtoisom!

Nakon što su se ranije ovog tjedna pojavile špekulacije kako zvijezda i golman Real Madrida Thibaut Courtois ima psihičkih problema, iz kluba su to sve negirali objavivši izvješće na službenoj stranici u kojem su objasnili što se zaista s njim događa.

Courtois nema psihičkih problema

Belgijski reprezentativac je zamijenjen na poluvremenu utakmice protiv Club Bruggea u Ligi prvaka početkom tjedna nakon što je u prvih 45 minuta primio dva gola, a u igru je umjesto njega ušao Alphonse Areola.

S obzirom da se odmah nisu oglasili iz kluba povodom njegovog stanja, pojavile su se špekulacije. Neki mediji su objavili kako je razlog njegovog izlaska loš nastup, jer je djelomično bio kriv za prvi gol gostiju, dok su pojedini mediji objavili kako je bio riječ o mogućem anksioznom napadu.

No, uoči njihove utakmice u La Ligi protiv Granade, iz Real Madrida su negirali oboje objavivši izvješće u kojem piše: “Kao odgovor na pojedina pisanja vezana za našeg igrača Thibauta Courtoisa, Real Madrid želi izraziti sljedeće:

1. Ni u jednom trenutku kod njega nije dijagnosticiran navodni napad anksioznosti i zbog toga su ti izvještaji potpuno lažni.

2. Thibautu Courtoisu dijagnosticiran je i liječen akutni slučaj gastroenteritisa s dehidracijom i neravnotežom elektrolita, što znači da nije mogao završiti utakmicu protiv Bruggea.

3. Igrač trenutno dobro reaguje na tretman.”

Courtois je u potpunosti izostavljen sa liste pozvanih igrača za utakmicu protiv Granade, koju je od prve minute započeo Areola, dok je na klupi ostao Diego Altube Suarez. Los Blancosi su na kraju slavili visokim rezultatom 4-2, te zadržali prvo mjesto na tabeli, dok su golove postigli Gareth Bale, Eden Hazard, Luka Modrić i James Rodriguez.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!