NaslovnicaVijestiIz Schalkea potvrdili: Zvijezda tima odlazi na kraju sezone!

Iz Schalkea potvrdili: Zvijezda tima odlazi na kraju sezone!

Sportski direktor Schalkea Christian Heidel je potvrdio kako očekuje da će zvijezda tima Maximilian Meyer napusti klub sljedećeg ljeta.

Meyer odlazi iz Schalkea

22-godišnjem veznjaku ugovor sa njemačkim klubom ističe na kraju sezone, a nedavno se povezivao sa prelaskom u Arsenal, Liverpool i Barcelonu.

Na pitanje o njegovoj budućnosti, Christian Heidel je rekao: “U ovom trenutku možemo i moramo očekivati kako će Maximilian Meyer napustiti klub sljedećeg ljeta”, te nastavio: “Sve ukazuje na to. Nismo mu ponudili novi ugovor, a ni on nema želju za ponovnim pregovorima.”

Meyer je karijeru počeo upravo u Schaleku, nakon što je prošao kroz klupsku omladinsku školu. U klubu su se nadali kako će  nakon pet godina igranja u prvom timu i blizu čak 200 nastupa pristati na produženje ugovora, ali to se nije dogodilo. Predsjednik kluba Clemens Tonnies također je nedavno otkrio kako su Meyerovi predstavnici otkazali posljednji sastanak koji je bio dogovoren. On je rekao: “Imao sam dogovoren sastanak sa Maximilianom Meyerom i njegovim savjetnikom, kojeg je njegov agent ubrzo otkazao.”

[su_no1forfootball]

Schalke se trenutno nalazi na drugom mjestu u Bundesligi, a na kraju sezone će ostati i bez još jedne velike zvijezde Leona Goretzke, koji je već ranije potpisao ugovor sa Bayern Munchenom, u koji odlazi početkom ljeta. Koliko loše posluju u Schalkeu dovoljno govori i činjenica da je prošlog ljeta klub besplatno napustio i njihov ubjedljivo najbolji igrač prošle sezone, Sead Kolašinac, koji trenutno nastupa za Arsenal.

Meyer će zasigurno imati dosta opcija nakon što postane slobodan igrač jer je i za njega interes pokazalo nekoliko velikana iz Premier lige, uključujući upravo Arsenal, Liverpool i Tottenham Hotspur. U Arsenalu su potrazi za novim veznjakom, s obzirom da je sve više špekulacija o budućnosti Aarona Ramseya, dok će Jack Wilshere po svemu sudeći napustiti klub. S druge strane, ni u Liverpoolu nije bolja situacija kada je u pitanju vezni red. Njemački reprezentativac Emre Can gotovo sigurno odlazi sa Anfielda, te je Klopp u potrazi za njegovom zamjenom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!