NaslovnicaVijestiIz Seville poslali zanimljivu poruku Davidu de Gei pred večerašnju utakmicu

Iz Seville poslali zanimljivu poruku Davidu de Gei pred večerašnju utakmicu

Večeras su na rasporedu uzvratni susreti osmine finala Lige prvaka između AS Rome i Shakhtar Donetska, te Manchester Uniteda i Seville.

Sevilla poslala poruku De Gei

Gosti iz Andaluzije će gostovati na Old Traffordu, nakon što je rezultat u prvoj utakmici na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu glasio 0-0. Tim Vincenza Montelle na toj utakmici je imao nevjerovatnu priliku kada je udarac sa nekoliko metara uputio Luis Muriel, ali David de Gea, kojeg mnogi smatraju najboljim golmanom na svijetu u ovom trenutku, je sjajno obranio.

U nadi da će izbaciti ‘Crvene vragove’ iz takmičenja, iz Seville su odlučili poslati zanimljivu poruku španjolskom reprezentativcu. Naime, na službenom klupskom twitter profilu su napisali: “Hej David de Gea, sačuvaj svoje najbolje izdanje za Svjetsko prvenstvo ovaj put. Hvala.”

U posljednjih nekoliko mjeseci mnogo je špekulacija o budućnosti De Gee u Manchester Unitedu, s obzirom da od njegovog dovođenja još uvijek nije odustao Real Madrid.

Ipak, u intervjuu pred večerašnju utakmicu, njegov trener Jose Mourinho je povodom svega rekao: “Mislim da će ostati u klubu. Ne znam kakve namjere imaju u Real Madridu, ali da sam na njihovom mjestu, razmišljao bih o drugom igraču.”

[su_champions_league]

27-godišnji Španjolac iza sebe ima sjajnu sezonu, u kojoj je čak 15 puta sačuvao mrežu netaknutom u Premier ligi, te tako pomogao svom timu u borbi za drugu poziciju.

Trener gostiju Vincenzo Montella je priznao da je svjestan kako je pred njegovim timom težak zadatak: “Jednako sam zabrinut kao što sam bio i u prvoj utakmici, jer United je odličan fizički i tehnički. Normalno je biti zabrinut, oni imaju vrhunske igrače. Odigrali smo sjajnu prvu utakmicu, ali to sada moramo ponoviti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!