NaslovnicaVijestiIzaghi: Ako Higuain vrijedi 90 miliona, koliko bi platili mene i Vierija?

Izaghi: Ako Higuain vrijedi 90 miliona, koliko bi platili mene i Vierija?

Proslavljeni nogometni reprezentativac Italije Filippo Inzaghi izjavio je da je njegov bivši klub Juventus preplatio Gonzala Higuaina kada ga je doveo za 90 milijuna eura iz Napolija. Higuain je ljetos “zatresao” Apenine kada je odlučio iz Napulja prijeđe u rivalski Juventus i postane najplaćeniji nogometaš, ali i ostvari najveći transfer u povijesti Serije A.

vieri-inzaghi

“Ako Higuain košta 90 milijuna, koliko bi onda cijena bila Vijeriju i meni? Italija ima dosta dobrih napadača, Belotti je spreman za vrhunski klub, dok bih Berardija savjetovao da ne ide u Juventus”, rekao je sadašnji trener Venecije za Rai Uno.

Inzaghi i Vieri su svojevremeno bili odličan tandem u napadu Azzura, ali tada novac nije bio toliko prisutan kao danas. To najbolje pokazuje činjenica da je Inter za Vijerija platio Laciju 43 milijuna eura 1999, a dvije godine kasnije Inzaghi je prešao iz Juventusa u Milan za 10 milijuna manje.

Filippo Inzaghi je u svojoj igračkoj karijeri nastupao samo za italijanske klubove, i može da se pohvali odličnom karijerom. Prvo je počeo u Piacenzi, u kojoj je bio četiri godine prije nego što je prešao u Parmu gdje je igrao svega godinu dana. Atlanta je također koristila njegove usluge, a onda je njegov talenat primijetio slavni Juventus koji ga u svoje redove dovodi 1997. godine, a cijena transfera je tada bila 23 milijarde italijanskih lira.

Proslavio se u Milanu u kojem je igrao od 2001. pa sve do 2012. godine. U milanskom klubu poistigao je 73 pogotka u 202 utakmice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!