NaslovnicaVijestiIZAŠLA LISTA: Evo koji igrači su propustili najviše prilika pred golom ove...

IZAŠLA LISTA: Evo koji igrači su propustili najviše prilika pred golom ove sezone u Premier ligi!

Premier liga završava za dva tjedna i bila je ovo jedna od najtežih sezona u povijesti natjecanja.

IZAŠLA LISTA

Na vrhu tabele, Liverpool i Manchester City se bore za nalov Premier lige.

City je trenutno prvi sa 89 bodova, samo jednim više od Liverpoola, nakon što su Građani ostvarili pobjedu od 0-2 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u srijedu.

Blizu su ne samo dvije vodeće momčadi, nego se vodi i velika bitka za prva četiri mjesta.

Trenutno je Tottenham treći, a Chelsea četvrti – ali treće i šesto mjesto dijeli samo šest bodova, što znači da su Arsenal i United još uvijek u potrazi za mjestom koje vodi u Ligu prvaka.

Na dnu tabele, Burnley, Cardiff, Brighton i Southampton riskiraju ispadanje u Championship – sa Huddersfieldom i Fulhamom koji su već ispali.

Bila je to vrlo bliska borba na obje strane tabele ove sezone, dok je samo jedan bod razlika u osvajanju naslova, kvalifiacija za Ligu prvaka ili izbjegavanja ispadanja iz ove lige.

Imajući to na umu, niti jedna momčad ne bi željela rasipničkog igrača u svojoj postavi, ali sudeći po statistikama iz ove sezone, bilo je dosta krivih za propuštene prilike pred golom.

U nastavku je rangiranje igrača koji su propustili najviše ‘velikih šansi’ ove sezone – i to je popis na kojem nitko od njih ne želi biti.

Kao što možete vidjeti, Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang se nalazi na vrhu, propustivši 20 velikih šansi tijekom ove sezone.

Na drugoj poziciji je Bournemouthov Callum Wilson, koji je propustio 18, a iza njega je Gabriel Jesus iz Manchester Cityja, koji je kriv za 17 propuštenih šansi pred golom.

Ostala zanimljiva imena na popisu su Alvaro Morata – koji je uspio propustiti 10 prilika u samo pola sezone i Romelu Lukaku, koji se u posljednje vrijeme muči pred golom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!