NaslovnicaVijestiIzašli detalji Coutinhovog ugovora: Aston Villa ima mogućnost da ga otkupi za...

Izašli detalji Coutinhovog ugovora: Aston Villa ima mogućnost da ga otkupi za siću na kraju sezone!

Philippe Coutinho je stigao na Villa Park na posudbu do kraja sezone. Par sati nakon zvanične objave, otkrili smo i detalje fantastičnog ugovora. Aston Villa bi mogla potpisati Philippea Coutinha za sniženu cijenu nakon što su dogovorili potencijalno lukavu klauzulu sa Barcelonom.

Pristali su platiti veliki dio njegove plaće, a stručnjak za transfere Fabrizio Romano tvrdi da će Villa platiti oko 65 % njegovog ugovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Postoji i opcija da se Coutinho kupi na ljeto za neku siću od 35-45 milijuna eura, navodi Matteo Moretto.

Dakle, Villa bi potencijalno mogla dobiti igrača koji je u siječnju 2018. otišao za 142 milijuna funti za oko 30 milijuna funti na kraju sezone. Coutinho uglavnom nije uspio impresionirati u Barci od te 2018. godine.

No, ako Gerrard može izvući najbolje iz 29-godišnjaka u Villi ove sezone, onda bi ga bilo jednostavno potpisali na ljeto.

Govoreći o svom prvom potpisu kao menadžer Aston Ville, Gerrard je rekao: “MIslim da nećete dobiti nadimak kao mađioničar ako niste poseban nogometaš.”

Coutinho će otputovati u Birmingham u narednih 48 sati kako bi finalizirao povratak u Premier ligu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!