NaslovnicaVijestiIzazov za Guardiolu: City nastavlja sezonu bez Edersona, boreći se za dva...

Izazov za Guardiolu: City nastavlja sezonu bez Edersona, boreći se za dva trofeja u preostale dvije utakmice

U preostale dvije utakmice sezone za dva trofeja, Manchester City će igrati bez svog prvog vratara Edersona. Ederson se ozlijedio u utorak tijekom gostovanja kod Tottenhama, nakon sudara s Cristianom Romerom u drugom poluvremenu.

Pep Guardiola je zamijenio Edersona u 68. minuti, nakon čega je Ederson svoj bijes iskalio na prenosnom frižideru, udarajući ga nogom.

“Ederson je bio podvrgnut skeniranju zahvaćenog područja koje je otkrilo malu frakturu njegove desne očne duplje. Ozljeda će ga spriječiti da nastavi igrati bilo kakvu ulogu u preostalim utakmicama sezone”, objavio je City.

To implicira da će Guardiola biti prisiljen postaviti Stefana Ortegu na gol u posljednjoj utakmici Premier lige u nedjelju protiv West Hama. Pobjeda u toj utakmici osigurala bi im četvrtu titulu prvaka Engleske zaredom, a potom će se 25. svibnja u finalu FA kupa sastati s Manchester Unitedom.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!