NaslovnicaVijestiIzbodeni nogometaš Pablo Mari objasnio što se dogodilo: Gledao sam čovjeka kako...

Izbodeni nogometaš Pablo Mari objasnio što se dogodilo: Gledao sam čovjeka kako umire

Nogometaš Arsenala na posudbi u Monzi, Pablo Mari, oglasio se prvi put nakon šokantnog i tragičnog napada koji se dogodio sinoć nedaleko od Milana. Napadač je nožem izbo šestero ljudi ispred supermarketa u blizini Milana, a na kraju je jedna osoba preminula.

Španjolski branič nije životno ugrožen i bit će podvrgnut operaciji šivanja ozljede od uboda nožem u predjelu leđnog mišića. Mari je razgovarao s direktorom Monze Adrianom Gallianijem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bio sam s djetetom u kolicima i osjetio sam neizdrživu bol u leđima. Imao sam veliku sreću što sam preživio, jer sam tada vidio kako je jedan čovjek ubo drugog čovjeka nožem u grlo. Vidio sam čovjeka kako umire ispred mene”, prenosi Gazzetta dello Sport. Srećom, Pablo Mari je dobro i pri svijesti je stigao na hitnu. S njim je bila i supruga.

“Pablo je nevjerojatan tip. Imao je snage da se našali, rekavši mi da će na teren u ponedjeljak. Prenio sam mu pozdrave predsjednika Silvija Berlusconija i svih suigrača koji bi rado došli u bolnicu, ali to je bilo nemoguće”, rekao je direktor Galliani koji je odmah otišao u bolnicu.

Prema službenom izvješću, nogometaš je sa suprugom i sinom šetao u kolicima. Odjednom je osjetio bol u leđima, sličnu jakom grču. Nož je završio nekoliko centimetara od pluća. Mari je noć proveo u bolnici, a danas će biti podvrgnut operaciji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!