NaslovnicaVijestiIzbor za nogometaša godine u Francuskoj: Laskavu titulu odnio najmlađi kandidat!

Izbor za nogometaša godine u Francuskoj: Laskavu titulu odnio najmlađi kandidat!

U Francuskoj je izbor za najboljeg nogometaša ove godine bio poprilično težaki, zbog činjenice što su Galski pijetlovi osvojili titulu svjetskih prvaka. U velikoj konkurenciji laskavu titulu odnio je najmlađi kandidat i član ekipe PSG-a.

Činjenica je da Kylian Mbappe nije osvojio Zlatnu loptu ove godine ali je zato najmlađa zvijezda francuskih prvaka PSG-a i reprezentacije Francuske i trenutni svjetski prvak danas slavio u njemu, velo važnom takmičenju.

ŠOK! Nećete vjerovati koga Barcelona želi za trenera ekipe!

Zlatni dječak za prošlu godinu bio je među glavnim kandidatima za najboljeg francuskog nogometaša ove godine, a u jakoj konkurenciji je na kraju i slavio.

Kylian Mbappe je tako postao 61. osvajač ove nagrade (rekorder je još uvijek legendarni napadač Thierry Henry, koji ju je osvojio pet puta), a nagradu je prošle godine osvojio N’Golo Kante. Najveći suparnik Mbappea ove godine bio je osvajač iz 2016. godine i trenutni osvajač Europske lige Antoine Griezmann te europski i svjetski prvak sa Real Madridom Raphael Varane.

Mbappe je sa PSG-om osvojio duplu krunu u Francuskoj a sa reprezentacijom ove zemlje osvojio je Svjetsko prvenstvo. Ukupno je u prošloj sezoni postigao 34 pogodka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!