NaslovnicaVijestiIzbornik Brazila protiv Srbije kreće s najofenzivnijom postavom

Izbornik Brazila protiv Srbije kreće s najofenzivnijom postavom

Srbija i Brazil od 20 sati igraju jednu od najatraktivnijih utakmica prvog kola grupne faze Svjetskog prvenstva. Globo, brazilski medij koji pomno prati reprezentaciju u Kataru, piše da će izbornik Tite na Srbiju krenuti s najofenzivnijom postavom.

Alisson; Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro – Casemiro, Lucas Paqueta – Raphinha, Neymar, Vinicius – Richarlison.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Brazilci su posljednjih dana pisali kako njihov izbornik razmišlja hoće li na Srbiju poslati ultraofenzivno posloženu varijantu 4-2-4 ili nešto manje, ali opet napadačku 4-3-3. Ukoliko se vijest Globa pokaže točnom, onda se odlučio za totalni napad. Iako je ta momčad formalno posložena u 4-2-3-1, jasno je da su u njoj četiri potpuno napadački nastrojena igrača.

Taj napad izgleda zastrašujuće, ali ovakva momčad ima samo jednog obrambenog igrača od napada do obrane. To je samo Casemiro jer je drugi veznjak Lucas Paqueta kreativac usmjeren prema naprijed.

To bi Srbiji ostavilo dosta prostora na sredini terena. Zato brazilski novinari pišu kako bi bilo pametnije žrtvovati jednog od četvorice napadača i pojačati vezu s Fredom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!