Izbornik Dalić prokomentirao Subašićev oproštaj od reprezentacije

Nakon što su Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić ‘digli sidro’, isto je uradio i vratar Vatrenih, jedan od junaka SP u Rusiji, a evo kako je izbornik Dalić prokomentirao Subašićev oproštaj od reprezentacije.

Nakon 44 utakmice na golu Hrvatske, te fantastičnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je svojim odbranama u penal serijama protiv Danske i Rusije ‘pogurao’ Vatrene do same završnice, riješio je da kaže zbogom reprezentaciji, iako je rekao da je svjestan da je mogao igrati još jedan ciklus, ali da želi da pruži priliku mladima, te da je odluku donio prije SP u Rusiji.

“Kao što je bilo s Vedranom i Marijem, razgovarao sam s Danijelom prije objave ove odluke koju potpuno razumijem i prihvaćam. Znam da je Danijelu bila velika želja braniti za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu i zaista nitko od nas, pa ni on sam, nije mogao poželjeti bolji scenarij u Rusiji”, sažeo je izbornik.

“Što reći o vrataru koji je obranio četiri jedanaesterca u dvije utakmice, a da već svi ne znaju? Ono što svakako treba spomenuti jest da Subašić nije bio značajan samo na terenu, već je i sjajna osoba za atmosferu u svlačionici. Iako je znao da može braniti još jedan ciklus, smatrao je da je vrijeme za druge, što dovoljno govori o njegovom odnosu prema suigračima.”

“Želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri i privatnom životu, a nama će uvijek biti dobrodošao gost u hotelu reprezentacije i na našim utakmicama, baš kao i Vedran i Mario. Smatram da sva trojica zaslužuju dostojan oproštaj od najdražeg im dresa i da to trebamo na odgovarajući način organizirati”, zaključio je Dalić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.