NaslovnicaVijestiIzbornik Dalić prokomentirao Subašićev oproštaj od reprezentacije

Izbornik Dalić prokomentirao Subašićev oproštaj od reprezentacije

Nakon što su Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić ‘digli sidro’, isto je uradio i vratar Vatrenih, jedan od junaka SP u Rusiji, a evo kako je izbornik Dalić prokomentirao Subašićev oproštaj od reprezentacije.

Nakon 44 utakmice na golu Hrvatske, te fantastičnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je svojim odbranama u penal serijama protiv Danske i Rusije ‘pogurao’ Vatrene do same završnice, riješio je da kaže zbogom reprezentaciji, iako je rekao da je svjestan da je mogao igrati još jedan ciklus, ali da želi da pruži priliku mladima, te da je odluku donio prije SP u Rusiji.

“Kao što je bilo s Vedranom i Marijem, razgovarao sam s Danijelom prije objave ove odluke koju potpuno razumijem i prihvaćam. Znam da je Danijelu bila velika želja braniti za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu i zaista nitko od nas, pa ni on sam, nije mogao poželjeti bolji scenarij u Rusiji”, sažeo je izbornik.

“Što reći o vrataru koji je obranio četiri jedanaesterca u dvije utakmice, a da već svi ne znaju? Ono što svakako treba spomenuti jest da Subašić nije bio značajan samo na terenu, već je i sjajna osoba za atmosferu u svlačionici. Iako je znao da može braniti još jedan ciklus, smatrao je da je vrijeme za druge, što dovoljno govori o njegovom odnosu prema suigračima.”

“Želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri i privatnom životu, a nama će uvijek biti dobrodošao gost u hotelu reprezentacije i na našim utakmicama, baš kao i Vedran i Mario. Smatram da sva trojica zaslužuju dostojan oproštaj od najdražeg im dresa i da to trebamo na odgovarajući način organizirati”, zaključio je Dalić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!