NaslovnicaVijestiIzbornik, vođa i zaštitnik: Jeste li vidjeli šta je Dalić radio na...

Izbornik, vođa i zaštitnik: Jeste li vidjeli šta je Dalić radio na autobusu?

Veličanstven doček priređen je srebrnim Vatrenima, koje je danas na ulicama Zagreba od zračne luke do trga Bana Jelačića pozdravilo više od 550.000 ljudi. Reprezentativci su na otvorenom autobusu paradirali čak šest sati, a oduševićete se kad vidite šta je izbornik Dalić radio tokom velikog slavlja.

U nezapamćenom slavlju Vatrene je na ulicama pratilo preko pola milijuna ljudi (oko 550.000 prema podacima policije) a mnogi od njih su čekali nogometaše od ranih jutarnjih časova. Ovakav doček nije do sada zapamćen u Hrvatskoj, a uprkos nemogućim uslovima organizatori su se trudili da sve protekne u redu.

Nogometaši su strpljivo čekali da se autobus, koji je vozila jedna dejvojka, polako probija kroz masu navijača, a ponekad je trebalo i nekoliko minuta da se prijeđe samo deset do dvadeset metara.

[su_no1_for_tennis]

Navijači su reprezentativcima bacali majice na potpis, a najveseliji od svih je bio Domagoj Vida kojeg je Zlatko Dalić držao za dres kako ne bi pao sa autobusa, dok je Antu Rebića upozorio na tramvajske žice iznad glave.

U trenucima kada su svi bili u delirijumu, zaneseni atmosferom i pod ‘gasom’ zbog alkohola, što je čak priznao Mateo Kovačić, i kada je malo razmišljao o bilo kakvoj nezgodi i mogućim posljedicama, Zlatko Dalić je još jednom pokazao koliko je veliki, ne samo kao izbornik, već i kao čovjek, ponijevši se prema svojim nogometašima kao otac i pravi zaštitnik.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!