NaslovnicaVijestiIzdajnik Bonucci zaigrao pred domaćim navijačima! Mnogi su mu zviždali a on...

Izdajnik Bonucci zaigrao pred domaćim navijačima! Mnogi su mu zviždali a on je NAPARAVIO ovo! (VIDEO)

Leonardo Bonucci je ponovo igrao na svom domaćem stadionu. Nakon godinu dana izbivanja ponovo je tu mnogi navijači mu još uvijek nisu oprostili prelazak u AC Milan.

Leonardo Bonucci je prije početka prošle sezone šokirao nogometni svijet kada je neočekivano odlučio promijeniti okruženje i pojačati Milan. No u crveno-crnom dresu nikada nije zasijao u punom sjaju a mnogi su ga prozvali jednom od najlošijih kupnji u povijesti kluba.

>> KINESKA LIGA GUBI SVE VIŠE VELIKIH IMENA: Ligu uskoro napuštaju dva sjajna nogometaša!

Ali prije početka ove sezone vratio se kući i ponovo obukao Juventusov dres. Prvu utakmicu je odigrao u gostima a na kraju prošlog tjedna je bio zakazan prvi domaći meč ove sezone u Serie A, kada je Bonucci zadivio kritičare, u partnerstvu s Giorgiom Chiellinijem zaustavio je pokušaje napadača Lazia, koji tako nisu bili u mogućnosti da plasiraju loptu iza leđa Wojciecha Szczesnyja.

[su_casino]

Ako su kritičari bili oduševljeni, domaća publika Bonuccija nije prihvatila najbolje. Uslijedili su veliki zvižduci prije svega onih navijača koji su mu jako zamjerili prelazak u jedan od najvećih rivala Juventusa, Bonucci, međutim, pokazao je da je veliki gospodin. Dobro zna da je napravio veliku pogrešku, a nakon završetka utakmice od navijača je tražio oprost. Svojim uzdignutim rukama okrenuo se do svake tribine posebno i jasno pokazao gledateljima kako se osjeća. Pa, ako nastavi s ovakvim nastupima, sigurno će mu brzo oprostiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!