NaslovnicaVijestiKINESKA LIGA GUBI SVE VIŠE VELIKIH IMENA: Ligu uskoro napuštaju dva sjajna...

KINESKA LIGA GUBI SVE VIŠE VELIKIH IMENA: Ligu uskoro napuštaju dva sjajna nogometaša!

Bogato kinesko prvenstvo uskoro će ostati bez dva fantastična nogometaša. Francuski napadač Anthony Modeste i bivši brazilski reprezentativac Ramires, već su spakovali kofere. Prvi se vraća u Njemačku, drugi u Benficu.

Kineska liga još uvijek uspijeva privući neka velika imena – na primjer, Brazilac Paulinho – međutim, stroža pravila o registraciji stranih igrača i uvođenje tzv “Porezaa na luksuz” je učinio svoje. Sve učestalija je pojava da ligu napuštaju velika i skupa pojačanja pa su na primjer samo u ljetnim mjesecima Kinu napustila imena poput Axel Witsela, Gervinha i Nemanje Gudelja.

Kinesku ligu napuštaju još dvije bivše zvijezde europskog nogometa, bivši golgeter Kolna, Anthony Modeste i dugogodišnji član Chelseaja i bivši brazilski reprezentativac Ramires.

>> Gerard Pique poslao poruku Paulu Pogbi povodom mogućeg dolaska Francuska u Barcelonu!

Modeste, koji se preselio u Tianjin za 29 milijuna eura, je s kineskim klubom prekinuo ugovor u intervjuu za Bild otkrio je da su trenutno njegovi agenti  u razgovoru s predstavnicima nekih klubova iz njemačke prve lige. Očekuje se da će potpisati za Dortmund.

[su_bonus]

Ramires je, nakon uspješne karijere u Chelseaju u Kini, branio boje Jiangsu Suninga, a od nedavno je nastupao za rezervni tim bez puno uspjeha. 31-godišnji Brazilkac je prije tjedan dana povezivan s transferom u AC Milan a prema najnovijim informacijama, nastavit će karijeru u svom bivšem klubu Benfici.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!