NaslovnicaVijestiIzglasana nova pravila u Seriji A: Moguće izbacivanje Juventusa iz lige!

Izglasana nova pravila u Seriji A: Moguće izbacivanje Juventusa iz lige!

U talijanskoj Seriji A su izglasano novo ‘anti-Superliga’ pravilo koje talijanskim klubovima brani učešće u natjecanjima koje ne organizira UEFA.

Izglasana nova pravila

Predsjednik nogometnog saveza u Italiji, Gabriele Gravina je potvrdio da su uveli novo pravilo.

“Riječ je o novom anti-Superliga pravilu koje će braniti svim talijanskim klubovima učešće u natjecanjima koje ne odobravaju UEFA i FIFA, te bi mogli izgubiti članostvo u Seriji A,” naveo je predsjednik talijanskog nogometnog saveza.

Kada su talijanski klubovi u pitanju, samo su Inter, Milan i Juventus sudjelovali u toj priči. Međutim, Inter se povukao, dok je Milan još uvijek neodlučan, a vjeruje se da je Juventus i dalje u toj priči sa Realom i Barcelonom.

“Još uvijek ne znam tkoje istupio, a tko je ostao u toj priči o Superligi. No, ovo pravilo će biti u postupku u narednoj sezoni. Ako netko želi praviti privatnu ligu, onda neće moći igrati ni u domaćoj.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!