NaslovnicaVijestiIZGUBILI POVJERENJE U DE GEU: Manchester United pronašao novog golmana za 25...

IZGUBILI POVJERENJE U DE GEU: Manchester United pronašao novog golmana za 25 miliona eura!

Iza Manchester Uniteda je nekoliko očajnih sezona, s obzirom na njihove standarde, ali jedan igrač koji je iz sezone u sezonu bio jedan od najboljih igrača na Old Traffordu je David de Gea. Međutim, španjolski reprezentativac je od kraja prošle sezone u razočaravajućoj formi, te po svemu sudeći neće produžiti svoj ugovor sa klubom, koji ističe na kraju ove sezone.

Manchester United želi Livakovića

Kako izvještavaju engleski mediji, čelnici Uniteda su već krenuli u potragu za njegovom zamjenom. Tako novine The Sun pišu kako su skauti engleskog velikana prisustvovali utakmici između Dinamo Zagreba i Rosenborga prošlog tjedna (2-0), gdje su pratili nastup jako talentiranog Dominika Livakovića, koji im je za sada meta broj jedan.

U izvješću piše kako se njegova vrijednost procjenjuje na oko 25 miliona eura, iako su francuski mediji prošlog mjeseca pisali kako je francuski klub Montpellier bio jako blizu njegovog dovođenja za samo osam miliona eura.

Do transfera na kraju nije došlo, te bi hrvatski reprezentativac već u januaru, kada se otvori zimski prelazni rok, mogao otići na Old Trafford. Čak i da ih cijeli transfer košta 25 miliona eura, nema sumnje kako to ne bi bio nikakav problem za ‘Crvene vragove’, koji su daleko više novca u posljednjih nekoliko godina trošili na igrače koji nisu ni upola talentirani kao Livaković.

Međutim, bez obzira na njegov talent, mnogi navijači Manchestera su na društvenim medijima izrazili zabrinutost, s obzirom da Domagoj sljedećeg ljeta puni 25 godina, a i dalje nije nastupio niti za jedan klub van Hrvatske. Za reprezentaciju je skupio ukupno četiri nastupa do sada, a u Dinamu je igrao grupnu fazu Lige prvaka.

S druge strane, on je već jako iskusan za svoje godine, s obzirom da već ima preko 200 nastupa u karijeri, te bi zaista mogao uspjeti u Premier ligi. Kada bi se pitali navijači Uniteda, oni su za opciju da De Gea produži ugovor, ali i da dođe Livaković koji bi mu bio rezerva nekoliko godina, nakon čega bi preuzeo njegovu ulogu u timu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!