NaslovnicaVijestiIzjava Davida de Gee oduševila sve navijače Manchester Uniteda

Izjava Davida de Gee oduševila sve navijače Manchester Uniteda

Izjava Davida de Gee oduševila sve navijače Crvenih đavola. David De Gea je insistirao na tome da voli svoj život u Manchester Unitedu. Golman koji je skoro prešao u Real Madrid preko ljeta. No, taj potez se nije ostvario zbog bizarnih okolnosti u posljednjim sekundama španskog prelaznog roka.

Izjava Davida de Gee oduševila sve navijače

Od tada je De Gea nastavio svoj put i čak je potpisao novi ugovor sa Manchester Unitedom.

A sada mu je cilj kako kaže da postane legenda na Old Traffordu i želi da bude dobar kao heroji Peter Schmeichel i Edwin van der Sar.

Za Sky Sports je rekao: “Ja sam sretan, uživam ovdje i vjerujem u ovaj tim.”

“Oni (Schmeichel i Van der Sar) su bili najveći golmani u Premiershipu, oni su legende ovog kluba i to je ono što ja želim biti ovdje.”

“Treniram svaki dan da budem najbolji golman na svijetu, to je moj cilj. Nisam siguran ko je najbolji u ovom trenutku, ali to je ono što ja želim. Isto tako želim da osvojim mnogo trofeja sa Manchester Unitedom.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

David de Gea Quintana (Madrid, 7. studenog 1990.) je španjolski nogometni golman koji trenutno igra za Manchester United. Rođen u Madridu, De Gea je s 10 godina započeo karijeru u Atléticu te se u razdoblju od 2001. do 2009. izborio za mjesto u prvoj momčadi madridskog kluba.

Nakon što je postao prvi golman kluba, pomogao je Atléticu u osvajanju Europa lige i Super kupa te je tako privukao pažnju Uniteda, za kojeg je potpisao 2011. godine. Bio je kapetan španjolske U-21 reprezentacije, a 2012. je pozvan u seniorsku reprezentacijz za UEFA Euro 2012.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!