NaslovnicaVijestiIzjava Gabriela Jesusa koja će u potpunosti promijeniti vaše mišljenje o Neymaru

Izjava Gabriela Jesusa koja će u potpunosti promijeniti vaše mišljenje o Neymaru

Zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar, koji je prošlog ljeta stigao u francuski klub iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura, tim transferom je privukao gnjev cijele nogometne javnosti.

Gabriel Jesus opisao Neymara

Uprkos tome što se nekoliko puta branio kako u klub nije stigao zbog novca, mnogi odbijaju u to povjerovati. Ipak, taj transfer se pokazao dobrim za njega, s obzirom da trenutno dominira i u francuskom prvenstvu, a i u Ligi prvaka zajedno sa Edinsonom Cavanijem i Kylianom Mbappeom.

Njegov suigrač u reprezentaciji Brazila i napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus danas je dao izjavu koja bi mogla promijeniti vaš pogled na Neymara. Jesus se prisjetio Olimpijskih igara prošle godine, koje su se održae u Rio de Janeiru.

“Znate, prije tog prvenstva, ja sam bio samo Neymarov fan, kao i svi ostali. On je nevjerovatan nogometaš, kao što već znate”, rekao je Gabriel za FourFourTwo.

“Upoznavati ga tokom tog prvenstva je bilo tako posebno, s obzirom na to kakva je osoba. Način na koji tretira sve oko sebe me je jako iznenadio, jer čak i za ovo kratko vrijeme koliko se bavim nogometom vidio sam toliko igrača koji nisu ni upola kvalitetni kao on, koji nisu ništa osvojili, a koji nose maske. Oni su jedno u javnosti, a drugo u svlačionici.”

“Međutim, Neymar sve tretira poput braće. On je razlog zbog kojeg smo bili složni tokom cijelog tog prvenstva i zanemarili pritisak koji je bio na nama. Igrali smo jedan za drugog.”

Brazil je na kraju slavio pobijedivši Njemačku u finalu, a pobjednički gol iz penala postigao je upravo Neymar.

“Kada smo osvojili zlatnu medalju, to je bio nevjerovatan trenutak za nas i cijelu naciju. Pred početak prvenstva, Neymar je dobio tetovažu, te me inspirirao da i ja uradim sličnu, jer govori mnogo toga. U pitanju je mali dječak, koji stoji na dnu brda, gleda u favele. Drži samo loptu u rukama i sanja. To nisam samo ja, to nije samo Neymar, to su mnogi Brazilci. Toliko nam je značilo osvajanje te zlatne medalje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!