NaslovnicaVijestiIzjava Mamića pogodila sve navijače Arsenala

Izjava Mamića pogodila sve navijače Arsenala

Trener Dinamo Zagreba, tvrdi da je Arsenal predvidiv i nije nikakva svjetska klasa, nakon što je pobijedio Wengera na Maksimiru. Hrvatski šampioni su porazili Arsenal rezultatom od 2-1 u prvom kolu Lige prvaka. Ova izjava Mamića naljutila je i pogodila sve navijače tima iz Londona.

Zoran Mamić

Mamić je izjavio da je to bila njegova taktika i da je znao kako će ‘Topdžije’ pristupiti igri.

“Arsenal je jedan od najboljih timova koji su igrali ovdje, i uradili tačno ono što smo mislili da će uraditi,” rekao je Mamić za The Mirror. “Mislili smo da je veoma važno zatvoriti sredinu terena, da zaustavimo brza dodavanja.”

“To je ono što smo i uradili. Već smo vidjeli ostale timove koji su pobijedili Arsenal, a da koriste istu taktiku. Ovo je dobar način da ih pobijedite.”

“Arsenal ima četiri igrača koji su top klase, ostali su dobri, ali oni nisu nikakva svjetska klasa. Bila je to jedna od naših najboljih taktičkih utakmica.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!