NaslovnicaVijestiIzjava najstarijeg sina Brooklyna, Beckhamu slomila srce

Izjava najstarijeg sina Brooklyna, Beckhamu slomila srce

Beckhamovi – Britanske ikone. Viktorija je bila članica Spice Girls, a David legenda Engleskog fudbala. Sada, njihovi klinci imaju priliku da budu u centru pažnje, sa ovom prilikom dolazi i pritisak. Naime, pritisak da budete u sjeni dvije najpoznatije ličnosti u posljednjih deset godina.

David Beckham

Čini se da je ovo uticalo na jednog od Beckhamovih sinova koji žele da slijede stope svog oca.

The Telegraph piše da je Brooklyn Beckham, najstariji sin Davida Beckhama, otkrio da ga ugled i blistava karijera njegovog oca sputava u njegovoj fudbalskoj karijeri.

S obzirom na nogometni status Davida Beckhama; osvajanje trofeja pod vodstvom Sir Alexa Fergusona i statusa Engleske legende – nije teško shvatiti odakle dolazi.

Beckhamova ‘desna noga’ se smatra za jedno od najvećih ‘blaga’ koja su izašla sa britanskih ostrva od postanka čaja i The Beatles-a.

David Beckham je citirao svog sina na ABC News, rekavši: “Jedan od mojih sinova se neki dan okrenuo prema meni i rekao: ‘Tata, znaš, nisam siguran da želim igrati nogomet cijelo vrijeme. To mi je slomilo srce.'”

1

“Također je rekao: ‘Svaki put kada sam na terenu, ljudi govore, ovo je sin Davida Beckhama – i kada nisam dobar kao ti, onda to nije dovoljno dobro.'”

“Ja sam rekao: ‘U redu, stani tu…Igrač nogomet zato što želiš da igraš, a ne zbog mene.'”

Bivšem igraču Real Madrida je očigledno slomila srce izjava njegovog sina Brooklyna koji je već spreman da ‘objesi svoje kopačke o klin’.

https://instagram.com/p/7ivHp2xbJq/

Brooklyn Beckham je nedavno igrao za Arsenal U17 – ali ostaje nam da sačekamo i vidimo šta je sljedeći korak ovog tinejdžera.

Lično, ponovo vidjeti prezime “Beckham” na poleđini dresa bi bila velika stvar za sve ljubitelje nogometa širom planete.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!