NaslovnicaVijestiIzjava sa kojom je razočarao navijače Barce: Bio je kapiten ovog kluba...

Izjava sa kojom je razočarao navijače Barce: Bio je kapiten ovog kluba ali Barca svejedno nije njegov omiljeni klub u Evropi

Legendarni Argentinac Javier Mascherano proveo je osam godina u Barceloni, bio je kapiten ovog kluba, a sada je izeznadio sve svojom izjavom da da katalonski div nije njegov omiljeni klub u Europi.

Legendarni Argentinac Javier Mascherano proveo je osam godina karijere noseći dres Barcelone tijekom kojih se etablirao kao jedan od vođa momčadi, a kasnije čak i kao kapetan kluba. U intervjuu za američki CNN Mascherano je evocirao uspomene na svoju europsku karijeru i onda je iznenadio sve kada je otkrio koji mu je klub u Europi najviše pri srcu.

Transfer glasine: Van Dijk bi mogao napustiti Liverpool, napadač u zadnji čas odbio ponudu Uniteda, Ozilu propao transfer

“Jasno je da osjećam veliku naklonost i ljubavi prema Barceloni. Tamo sam proveo najbolje godine u karijeri, ali ipak bih odabrao Liverpool”, rekao je Mascherano i objasnio.

“Osjećam nešto drugačije za Liverpool. Danas su najbolji na svijetu, ali meni osobno ovaj klub mnogo znači. U ovom klubu sam se afirmisao, imali smo sjajnu ekipu, na terenu ali i izvan njega”, dodao je Mascherano.

Macherano je razočarao navijače Liverpool odlaskom u Barcelonu, i postavlja se pitanje da li on zaista tako misli ili je privržen Liverpoolu zbog njihovih trenutnih rezultata.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!