NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE? Brazilski selektor Tite imenovao stalnog kapitena reprezentacije

IZNENAĐENJE? Brazilski selektor Tite imenovao stalnog kapitena reprezentacije

Trener brazilske reprezentacije Tite završio je sa neobičnom politikom rotiranja kapetana te je imenovao novog, ali ovaj put, stalnog kapitena reprezentacije Brazila. Vođa reprezentacije postao je ujedno i najveća zvijezda u Brazilu, Neymar.

Brazilski selektor Tite

Brazilski trener Tite, pred prijateljsku utakmicu protiv SAD-a odrekao se svoje nekonvencionalne politike rotacije kapetana, jer je na Svjetskom prvenstvu u svakoj utakmici mijenjao kapitena ekipe. Tite je za stalnog kapetana izabrane vrste izabrao prvog brazilskog superstara Neymara, koji je već u prošlosti bio kapetan brazilske reprezentacije.

[su_bonus]

Neymar je na konferenciji za novinare pred utakmicu sa SAD govorio  o novoj ulozi i sjetio se perioda aneposredno nakon završetka Mundiala u kojem je prolazio kroz veoma teške trenutke.

>> SARRI OTVORIO DUŠU: Otkrio način na koji je saznao za otkaz u Napoliju!

„Prihvatio sam ovu ulogu, jer sam naučio puno, ali ću i dalje učiti. Takva odgovornost će biti dobra za mene”, rekao je Neymar, a nakon toga se dotakao događaja na Mundialu.

[su_bet365_100_bonus]

„Vjerojatno nitko u ovoj sobi nije prošao kroz ono kroz šta sam ja prolazio nakon završetka Mundiala. Bio sam kritiziran, igrao sam dosta loše  i nakon utakmice protiv Belgije nisam se osjećala dobro. Kad se ja ne osjećam dobro, ne govorim o tome, jer u takvim slučajevima tišina je najbolji mogući odgovor “, rekao je Neymar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!