NaslovnicaVijestiSARRI OTVORIO DUŠU: Otkrio način na koji je saznao za otkaz u...

SARRI OTVORIO DUŠU: Otkrio način na koji je saznao za otkaz u Napoliju!

Novi trener Chelseaja u ovoj sezoni Maurizio Sarri sa svojom ekipom je nastavio tamo gdje je stao u Napoliju. Chelsea djeluje čvrsto i veoma dobro na terenu a Sarri je ponovo “došao sebi” nakon lošeg perioda kojeg je imao kada je dobio otkaz u Napoliju. Otkaz koji ga je mnogo pogodio a posebno način na koji je saznao za njega.

SLUŽBENO

Da je otpušten iz Napolija, sadašnji trener Chelseaja, Maurizio Sarri, saznao je preko televizije u vrijeme kada još nije bio zvanično predstavljen u Premier ligi.

>> NEVJEROVATNE CIFRE: Evo koliko je Real Madrid zaradio tokom prošle sezone!

Trener Chelsea Maurizio Sarri javno je priznao da je na televiziji saznao da je izgubio posao u Napoliju. To se dogodilo na takav način da je vodstvo kluba od Sarrija zatražilo nekoliko vremena za razmišljanje, a predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis u to vrijeme je već  sve dogovorio s Carlom Ancelottijem. Zakonske posljedice za raskid ugovora trajale su čak mjesec dana, a potom su nesuglasice riješene, a da je dobio otkaz Sarri je saznao putem televizije.

[su_bonus]

“Istina je da sam to saznao na televiziji. Imala sam neke sumnje, a u ugovoru je bila klauzula, ali je nisam aktivirao. Nadam se da će Carlo Ancelotti sada postići ono što ja nisam”, rekao je Sarri i unatoč nesuglasicama zahvalio predsjedniku kluba na ukazanoj prilici.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!