NaslovnicaVijestiIznenađenje?! Igrač sedmice u Ligi prvaka dolazi iz Atletica!

Iznenađenje?! Igrač sedmice u Ligi prvaka dolazi iz Atletica!

Europska nogometna organizacija (UEFA) otkrila je imena nogometaša koji su odabrani za najbolje igrače sedmice u Ligi prvaka kao i u Europskoj ligi. Izbor je pomalo iznenađujući.

Ove sedmice, na rasporedu je bila druga polovica prvih utakmica osmine finala Lige prvaka a Europska nogometna organizacija(UEFA), ponudila je četiri kandidata za igrača sedmice. Na kraju za igrača sedmice odabran je odlični branič madridskog Atletica Diego Godin koji je protiv Juventusa pružio fenomenalnu partiju te pomogao svom timu da pred revanš ima ogromnu prednost. Također je bio i strijelac na ovom meču.

CHELSEA DOBIO TRANSFER BAN: Evo kako će to utjecati na transfere Higuaina, Pulišića i Kovačića!

Godin je slavio ispred Bayernovog Thiaga Alcantare, nogometaša Lyona Jasona Denayera te Raheema Sterlinga iz Manchester Cityja.

U Europskoj ligi iranski reprezentativac Sardar Azmoun iz ruskog Zenita okrunjen je za najboljeg igrača sedmice u ovom takmičenju, dok su Patson Dako iz Salzburga, Pablo Sarabia iz Seville i Callum Hudson-Odoia iz Chelsea bili ispod njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!