NaslovnicaVijestiIznenađenje iz Madrida: Diego Simeone pronašao vrhunsku zamjenu za Griezmanna!

Iznenađenje iz Madrida: Diego Simeone pronašao vrhunsku zamjenu za Griezmanna!

U Atletico Madridu jako su razočaran što će tijekom ljeta ostati bez prve zvijezde kluba Antoine Griezmanna. No, brzo su se odazvali toj situaciji u klubu te su već pronašli odgovarajuću zamjenu za francuskog napadača i to u Italiji.

Barem tako kažu u Okdiariu, gdje su otkrili da Diego Simeone u klub želi dovesti Paula Dybalu. Naknada za Argentinca ne bi trebala biti problem, jer će madriđani za Griezmanna dobiti oko 120 milijuna eura, kolikko iznosi njegova otkupna klauzula.

NEODLUČAN: Matthijs de Ligt ne želi u Barcelonu zbog jednog razloga, a evo i kojeg!

Griezmann je nedavno izjavio kako će na ljeto napustiti klub, a Barca se pominje kao glavni kandidat za njegovo dovođenje, baš kao i prošle godine kada je Francuz ipak ostao u klubu i to na dosta emotivna način snimivši dokumentaras u kojem iskazuje ljubav prema ovom klubu.

Dybala ima mnogo problema u Juventusu ove sezone i već neko vrijeme je jasno kako će Argentinac napustiti klub. Prelazak u Španiju za njega bi bio pun pogodak jer je evidentno da bi mu ova liga prema njegovom načinu igre najviše odgovarala.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!