NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE: Real pronašao NASLJEDNIKA Luke Modrića

IZNENAĐENJE: Real pronašao NASLJEDNIKA Luke Modrića

Luka Modrić želi napustiti Real u svakom slučaju i preseliti se u Inter. Transfer najboljeg igrača Svjetkog prvenstva je pitanje vremena i ukoliko zaista sa njegove strane postoji želja, transfer je neizbježan.

Luka Modrić napravio

U Real Madridu ni ne žele čuti o ovoj opciji, ali Hrvat je odlučan istrajati u svojoj namjeri. Zato će za njega morati pronaći zamjenu u Kraljevskom klubu što je prije moguće. I već su je pronašli i to na Otoku.

Do sada se spominjalo da će Modrića u veznom redu zamjeniti Juventusov vezni igrač Miralem Pjanić. Sada je jasno da se to neće dogoditi jer u Staroj dami žele zaraditi čak 80 milijuna eura za predstavnika bosanskohercegovačke reprezentacije.

PANIKA MEĐU NAVIJAČIMA REALA: Da li je ovo potez sa kojim je odlučena sudbina Luke Modrića?!

To znači da su u Madridu morali svoj ulov tražiti negdje drugdje i obratiti pozornost na kupnju drugog nogometaša. A sada su pronašli igrača koji bi, prema njihovu mišljenju, mogao popuniti prazninu koja bi nastala zbog odlaska Modrića.

Oni će se usredotočiti na kupovinu Christian Eriksen, jednog od  igrača londonskog Tottenhama. Eriksen je dugo vremena bio na radaru Barce koja je odustala od njegovog dovođenja.

[su_games]

S druge strane, postoji mogućnost da će Pjanić napustiti Torino, unatoč neuspjelom transferu u Real, no problem predstavlja činjenica da danas u Engleskoj završava transfer rok a za njega se zanima ekipa Citya.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!