PANIKA MEĐU NAVIJAČIMA REALA: Da li je ovo potez sa kojim je odlučena sudbina Luke Modrića?!

Kada će definitivno biti donešena odluka o sudbini Luke Modrića?! Već neko vrijeme on se nalazi na izlaznim vratima kluba, a izgleda da će se ispostaviti tačnim izreka “gdje ima vatre ima i dima”.

Sudbina Luke Modrića

Luka Modrić, nakon pisanja nekih stranih medija nalazi se na izlaznim vratima Real Madrid a njegova sljedeća destinacija je Inter. Međutim, uvijek dobro informisana Marc tvrdi da je istina sasvim drugačija.

AGENT SPREMAN ODLETJETI U ENGLESKU: Manchester United u posljednjim satima završava transfer od 60 milijuna funti!

Hrvatskog reprezentativca Inter u svoje redove vabi s basnoslovnom ponudom, prema kojoj će, u šest godina zaraditi oko od 60 milijuna eura. Madriđani mu ne mogu ponuditi toliko, ali su ipak spremni malo povećati njegovi plaću. O točnom iznosu je trenutno prerano govoriti više će se znati na ključnom sastanku između igrača i uprave kluba. Ovaj sastanak bi se trebao dogoditi danas, ali otkazan zbog dolaska novog vratara Thibaut Courtoisa te je pomjeren na  petak.

U svakom slučaju, Florentino Perez će jednog od njegovih najboljih nogometaša pokušati ga uvjeriti da ostane u Madridu, ako se strane ne nađu zajednički jezik, to je neizbježno zbogom. Mnogi su zainteresirani i za iznos naknade koju će morati platiti Inter za Hrvata, jer je Perez nedavno je rekao da će ga prodati samo za 750 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.