NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE?! ŠOK? Ovo je klub u kojem će Ibrahimović završiti karijeru

IZNENAĐENJE?! ŠOK? Ovo je klub u kojem će Ibrahimović završiti karijeru

Dok Zlatan Ibrahimović u ligi MLS donosi uzbuđenja i zanimljivosti svaki dan – na terenu ili izvan njega gdje skreće pozornost na sebe, njegov LA Galaxy nije uspješan koliko bi to želio Zlatan.

Hoće li Šveđanin s bosanskim korijenima ostati dugo u gradu anđela, odnosno općenito u Sjevernoj Americi, ptanje je, ali jasno je da Ibrahimović sa skoro 37. godina polako razmišlja i o završetku karijere. On je nedavno zabio svoj 500. gol a sada je dao naslutiti izjavom u medijima da bi njegov iduću klub u karijeri mogao biti i posljednji.

>> MOURINHO PRONAŠAO GLAVNE KRIVCE: Evo koga menadžer Uniteda krivi za remi protiv Wolvesa!

„Dobio sam ponudu iz kluba u kojem sam započeo svoju karijeru. Oni žele da je tamo i završim. Priznajem da imam istu želju. Na kraju krajeva, samo sa tim klubom nisam osvajao trofeje”, rekao je Ibrahimović i možda iznenadio a neki čak i šokirao ovom odlukom.

[su_games]

Riječ je, naravno, o ekipi Malmö FF u kojem je napadač igrao  od sredine devedesetih godina (naravno u početku u mlađim kategorijama) do 2001. Nakon što je napustio Švedsku igrao je za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, ​​Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy.  Ovo je popis klubova kojim se mogu pohvaliti samo rijetki nogometaši u povijesti. Zapravo, samo mu nedostaje još igranje u Real Madridu i možda Bayernu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!